İddaa Cini
Sürüm: v1.0

26 Ağustos 2016

Facebook'ta Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?


          
    Facebook her geçen gün yeniliklere hizmet eden sosyal medya ağlarından biridir. Bu nedenle yenilikleri sürekli takip ederek her geçen gün farklı bir uygulama sistemi de ekleniyor. Facebook'a son gelen yeniliklerden biri de canlı yayın uygulamasıdır. 

Fakat canlı yayın uygulamasını çok fazla kullanan kişi olduğundan arkadaş listenizdeki kişilerin canlı yayın bildirimleri size gelmektedir. Bu durumun verdiği rahatsızlıktan dolayı pek çok kişi canlı yayın bildirimlerini nasıl kapatacağını bilememektedir. 

Facebook canlı yayın bildirimlerinin gelmesini istemiyor iseniz bu bildirimleri kapatabilirsiniz. Bazı durumlarda canlı yayınları takip etmeniz önemli iken özellikle arkadaş listesi kalabalık olan kişiler sürekli birilerinden bildirim almaktan sıkılabilmektedir. 

Facebook'un güzel yanlarından biri gizlilik ve bildirim seçeneklerinde önemli detayların olmasıdır. Bu detaylar sayesinde siz kendi hesabınızı kendiniz yönetebilmektesiniz. Bu sayede istemediğiniz, sizi rahatsız eden davranışları kontrol edebilirsiniz. 

Facebook sürekli yenilikler getiren bir uygulamadır. Bu nedenle kullanıcıları her geçen gün artmaktadır. Özellikle canlı yayın uygulamalarının artması Facebook'ta da bu canlı yayın uygulamasının kullanımını artırmıştır.

            Canlı yayınların hepsinin bildirim olarak gelmesi sizin hiç bir canlı yayını kaçırmamanız için elbette iyi bir şeyi ifade etmektedir. Fakat eğer arkadaş listenizde canlı yayın uygulamasını kullanan çok fazla kişi var ise bu durum rahatsızlık verici olabilir. 

Facebook canlı yayın bildirimlerini kapatmak için öncelikle Bildirimler simgesine tıkladığınızda en sağda Ayarlar yazan bölümü göreceksiniz.

 Buraya tıklayarak buradan bildirim alıp almak istemediğiniz tüm uygulamaları kontrol edebilirsiniz.

Buradan canlı videolar bildirimlerini seçerek "Açık" yazan kısma tıklayarak tüm bildirimleri kapatabilirsiniz. Eğer tüm bildirimlerin kapatılmasını istemiyor iseniz Öneriler kapalı seçeneğini tercih edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm detaylar kısaca bu şekildedir.


Etiketler

0 yorum

Yorum Gönder